MOT būtiska loma ir brīvprātīgajai padomei, kas palīdz realizēt vīziju par drošāku un siltāku sabiedrību, ticot jauniešiem un Latvijas nākotnei. Katra padomes locekle pārstāv atsevišķu nozari un kā spēcīgas jomas profesionāles padomes priekšsēdētāja Kristaps Drone vadībā noteikti palīdzēs sasniegt ambiciozos MOT mērķus.

Egle Klekere, komunikāciju aģentūras Deep White vadītāja, pārstāv komunikāciju un PR lauku. Ir padomes locekle jau kopš 2016. gada. Egles statēģiskais un dinamiskais skats palīdz visu salikt īstajās vietās.
Arta Nolberga pārstāv svarīgāko MOT daļu - skolas. Arta ir Rīgas Angļu ģimnāzijas direktores vietniece audzināšanas jomā, latviešu valodas un literatūras skolotāja, MOT koordinatore un MOT programmai no sirds tic jau no pirmās dienas.
Iluta Riekstina pārstāv finanšu nozari, ir biznesa trenere, auditore un darbojas arī Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas valdē. Iluta pati ir MOT trenere un lieliski zina, kāds izaicinājums un gandarījums ir pēc nodarbības pusaudžu pilnā klasē.
Ilze Silina MOT Latvija pievienojusies šogad un milzu ātrumā kļuvusi par programmas daļu. Ilzei ir milzīga pieredze mazumtirdzniecībā un vadībā, vadot tādus uzņēmumus kā Circle K, un tikpat milzīga ticība jauniešiem.