Jauno MOT treneru mācības noslēgušās

a681f4e9-cf86-4bb3-8661-62fd1ba92051

“Bīstamākā ir nevis ļauno cilvēku rīcība, bet gan labo cilvēku klusēšana,” teicis Martins Luters-Kings. Priecājamies, ka Latvijā ir ļoti daudz labo cilvēku, kas ir gatavi iesaistīties un darīt. Un daļa no viņiem augustā absolvēja MOT jauno treneru mācības.

Iepazīstinām ar patiesiem, mūsdienīgiem, radošiem treneriem, kas drosmīgi izvēlējušies rudenī vērt vaļā skolu durvis un 7. klases jauniešu sirdis, lai būtu kopā turpmākos trīs gadus.

👉46 jauni brīvprātīgie MOT treneri
👉11 koordinatori
👉12 jaunas MOT skolas: Babītes vidusskola, Olaines 1. vidusskola, Rīgas Ziepniekkalna Vidusskola, Ulbrokas Vidusskola, Rīgas Franču licejs, Draudzīgā Aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzija, Saldus Vidusskola, Druvas vidusskola, Madonas Valsts ģimnāzija, Krāslavas Valsts ģimnāzija, Daugavpils Saskaņas Pamatskola.

Kopā esam jau 209 brīvprātīgie MOT treneri un strādājam ar vairāk kā 10 000 jauniešiem 53 skolās 31 pilsētā.

Paldies progresīvajiem skolu direktoriem, kas izvēlējušies MOT programmu! Paldies darba devējiem, kas atbalsta savu darbinieku kļūšanu par MOT treneri.

Mācības atbalstīja arī Rīgas domes Izglītības, sporta un kultūras departaments projektā “Jauniešu organizāciju kapacitātes stiprināšana”. Liels paldies!