Arī šajā neviennozīmīgajā laikā nedrīkst apstāties. Vajadzība pēc iekļaujošas, drošas, siltas sabiedrības vēl nekad nav bijusi tik aktuāla, tāpēc gribam pastāstīt par lieliskiem jaunumiem.
 
MOT komandas un jauniešu vārdā sakām milzīgu paldies MOT vadītājai Ilze Paidere-Staķe, kas maina savu lomu un turpmāk MOT organizācijā paliks kā pamataktivitāšu vadītāja un trenere skolās, bet atkāpjas no vadītājas pozīcijas.
 
Vienlaikus esam ļoti priecīgi šķirt jaunu, baltu lapu un vadības grožus nodot enerģijas pārpilnajai jaunajai MOT Latvija vadītājai Marta Voicehoviča!  Marta ir jaudīga, sirsnīga un gatava dzīvē realizēt MOT misiju un palīdzēt pēc iespējas vairāk jauniešiem tiekties pēc saviem sapņiem. Martas stiprās puses ir psiholoģija un pieredze izglītības sfērā, kas noteikti palīdzēs sasniegt izaicinošos MOT mērķus.
 
“Man sapnis šobrīd ir gaužām vienkāršs. Par pasauli, kurā bērni var būt drošībā, sēdēt skolas solos, priekpilni vandīties pa parkiem un pagalmiem un baudīt bezrūpību. Par pasauli, kurā bērni varētu būt tikai bērni.”
 
No sirds sveicam Martu un garantējam milzīgu pozitīvās enerģijas lādiņu!