Narvesen* uzsāk jaunu akciju MOT Latvija atbalstam

Šodien, 2019.gada 4.februārī MOT Latvija lielākais atbalstītājs – kompānija Narvesen – uzsāk jaunu akciju: iegādājoties karsto dzērienu MOT XL krūzē, TU atbalsti MOT programmu Latvijas jauniešiem! No katra nopirktā dzēriena Narvesen 3 centus novirzīs programmas atbalstam. Akcija ilgs līdz 2019. gada beigām.

Narvesen kā norvēģu ģimenes uzņēmuma Reitan Convenience grupas uzņēmums ir bijis kopā ar MOT Latvija kopš pašiem pirmsākumiem, kad Narvesen Baltija Valdes priekšsēdētāja Katrīne Judovica nolēma īstenot savu sapni un dāvāt Latvijas jauniešiem Latvijas simtgades noskaņā brīnišķīgo Norvēģijā radīto programmu MOT. Tieši Katrīnes degsme un neatlaidība, padoms un mērķtiecība, drosme pašai būt MOT trenerei ir atslēga MOT straujajai izaugsmei Latvijā.

Atbalsti MOT arī Tu! Tiekamies Narvesen!

*Narvesen ir vadošais mazumtirdzniecības franšīzes tīkls, kas visā Latvijā nodrošina ērtu iespēju ātri atjaunot enerģiju un saņemt ikdienā visnepieciešamākās preces un pakalpojumus. Franšīzes tīkls Latvijā darbojas no 1997. gada, un Narvesen uzņēmumos, ieskaitot franšīzes ņēmējus, strādā vairāk nekā 650 darbinieki.